“Neuredna kuhinja je sretna kuhinja”, poručila je influenserica Ella Dvornik uz snimku pripreme obroka sa djecom. Sa svojim mezimicama pripremila je pizza tost, cheesecake u šalici i lisnato sa sirom, vrhnjem i fetom i tako dala svojim pratiteljima ideju što kuhati za ručak ili večeru, a da se svidi i odraslima i djeci.
“Gurmanke iz Istre”, “Lako je tako kad imaš super pomagače”, “Baš je lijepo vidjeti da kod djece razvijaš kreativnost i samostalnost, j***š red u kuhinji, znači da ju ne upotrebljavaš”, “Ajme kako je ovaj nered čudesan i presladak”, nizali su se komentari.
“Preslatko. Napiši što da stavim u čašice za podlogu i kremu, samo ja bi još gore neki umak malina ili nešto”, zamolila je jedna pratiteljica, a Ella je vrlo brzo reagirala i otkrila tajnu svog cheescakea u čaši.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Pohanje mesa bez jaja i brašna
“Dole je keks onaj digestive (grancereale) pomiješan s otopljenim maslacem, mascarpone, sok od limuna i limete. I da ja inače stavim malinu gore, ali njima se to nije svidjelo, pa smo preskočile taj korak”, pojasnila je Ella.
Ovo nije prvi put da Ella s pratiteljima otkriva male kulinarske tajne. Prije nekoliko godina pratiteljima je pokazala kako mogu pohati meso kada im nedostaju dva ključna sastojka – jaja i brašno. Savjet je to koji je dobila od svoje majke Danijele Dvornik.
Naime, Ella je umjesto tradicionalnog paniranja mesa za pohanje, piletinu prvo uvaljala u grčki jogurt te se mariniralo svega pet minuta. Potom je svaki odrezak umiješala u zdjelu s panko mrvicama, a ovisno o želji svatko može koristiti ili krušne mrvice, sezam, cornflakes, parmezan ili nešto drugo. Meso je potom ispekla u vrućem ulju i dobila hrskave pileće odreske, mekane i sočne iznutra.
Danijela Dvornik novom objavom zabrinula pratitelje: ‘To je surova stvarnost’
Objava Ella pokazala kako provodi večeri s djecom bez Charlesa: ‘Neuredna kuhinja je sretna kuhinja’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.
Pročitajte više na Zagreb.info
Pročitajte više na Grebza.com